og en grydesvamp gjorde næsten underværker i dag. Og så er det en mental god proces at båden står skuret og ren på dæk, ruftag og fribord. Så vinterdepressionen ikke lader sig tyrannisere af en snavset og begroet båd.Blog Image

Se hvor Mazda 323’eren spejler sig i fribordet, og se hvor ren bunden er for begroninger. Lige klar til at blive poleret igen og vokset grundigt ind.

Blog Image

Desværre kunne jeg ikke selv få masten ned fra mastestativet, da der var fyldt op med andre master. Og desuden begyndte det at regne, så jeg måtte opgive at få lagt masten hen over, selv om jeg da fik lavet begyndelsen til stativet i form af to ‘sakse’ af træstolper fra et gammelt gyngestativ.

Blog Image

Det må så vente til en anden dag, selv om rimfrost, is og deslige gerne skulle have været holdt ude..